Het bedrijf

Vloertechniek B.V. & Vloer- en FunderingsTechniek B.V.

Onze missie

Wij zijn een gespecialiseerd, betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf, dat door goedlopende bedrijfsprocessen een snelle oplevering kan realiseren van de aangenomen werkzaamheden. Klantvriendelijkheid en het bieden van service in combinatie met onze expertise van ruim veertig jaar onderscheidt ons in de markt. We werken op elk niveau aan continue verbetering en versterking van de totale organisatie. Wij blijven onze “goede naam” die wij hebben opgebouwd verbreden, versterken en uitbouwen.

Vloertechniek heeft de uitstraling van een innovatief bedrijf waarbinnen wederzijds vertrouwen en vakmanschap de kernwaarden zijn waarbij we de menselijke normen en waarden altijd respecteren. Wij onderscheiden ons door in alle fasen van een project de opdrachtgever te betrekken en centraal te stellen. Wij creëren meerwaarde, dankzij deze samenwerking met onze klanten, en behalen het hoogste rendement voor onze opdrachtgever.

Onze diensten bieden wij tegen eerlijke en marktconforme prijzen aan waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding centraal staat. Dankzij jarenlange ervaring en investering in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onze uitvoeringsmethodieken kunnen wij snel en slagvaardig inspelen op de wensen van onze huidige en nieuwe opdrachtgevers.

Afbeelding

Onze visie

Ons bedrijf heeft een toegevoegde waarde: wij bieden een totaalconcept voor elk bedrijf met nieuwbouw-, verbouw- of renovatiewerkzaamheden. Wij zijn uw partner van planontwikkeling, uitvoering tot en met de oplevering van het project tegen een vooraf vastgestelde aannemingssom. Wij beoordelen aanvragen en toetsen op eventuele alternatieven.

Vloertechniek BV is een breed georiënteerd en innovatief bedrijf met passende oplossingen voor elke opdracht. Nieuwe ideeën en innovaties komen tot stand dankzij het delen van ervaringen vanuit de verschillende disciplines. Die kennis en ervaringen delen wij met onze relaties. Dankzij deze waardevolle inbreng in het te realiseren project zijn wij in staat het meest economische en optimale resultaat te behalen.

Projecten bieden wij aan tegen concurrerende prijzen dankzij minimalisatie van overheadkosten en het werken met vaste leveranciers en onderaannemers zodat wij scherpe inkoopafspraken kunnen maken.

Binnen onze organisatie zijn we nuchter en heerst een no-nonsense mentaliteit. De interne lijnen zijn kort waardoor we effectief en slagvaardig werken. Relaties krijgen de aandacht die zij verdienen.

Wij bereiken doelen en realiseren ideeën vanuit een goede organisatorische solide basis. Transparantie en open communicatie zijn hierbij de sleutelwoorden. Wij zijn betrouwbaar en integer.

Wij maken graag kennis

Wij hopen dat onze website de basis is voor een persoonlijke kennismaking!

Afbeelding
logo-Vloertechniek

Vloertechniek

Vloertechniek BV is gespecialiseerd in het storten en monoliet afwerken van betonvloeren en infrastructurele werken.

Meer weten over Vloertechniek?
logo-vloer-en-funderings-techniek

VFT Vloer en Funderingstechniek

VFT Vloer en Funderings Techniek BV is gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van complete betonwerken.

Meer weten over Vloer en Funderingstechniek?